Traseele Pristyl pentru TRW, din nou la vot

de | 21/03/2016 | Fără categorie

Traseele pe care firma de transport persoane Pristyl vrea să ducă și să aducă muncitorii către și dinspre fabrica de airbag-uri TRW vor fi supuse din nou votului consilierilor județeni. Avizul pentru aceste trasee a mai fost cerut o dată de patronul Pristyl, dar în ședința respectivă discuțiile au fost extrem de tensionate, conducerea Consiliului Județean explicând că nu poate supune votului un proiect de hotărâre care nu este susținut de documente justificative. (articolul în cauză, aici)

Între timp, conducerea firmei a mai făcut și alte demersuri și a depus la Consiliul Județean noi acte. Cel puțin asta reiese din raportul de specialitate al proiectului de hotărâre. ”Urmare a analizării documentelor depuse și constatării unor neconformități față de cerințele prevederilor legale, a fost transmisă operatorului de transport SC Pristyl SRL adresa nr. 968/03.02.2016 cu solicitarea de a proceda la revizuirea documentației depuse. Pe cale de consecință, prin adresele nr. 1577/15.02.2016, nr. 1579/16.02.2016 și nr. 1589/1.03.2016 înaintate Consiliului Județean Neamț de către operatorul de transport SC Pristyl SRL, au fost modificate și completate dosarele prin prelungirea unui traseu, modificarea intervalului de valabilitate al licențelor, modificări ale listelor cu vehicule cu care se efectuează traseele”, se arată în documentul Consiliului Județean.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.