Au intrat în stâlp

de | 24/03/2016 | Fără categorie

Trei persoane au fost rănite pe drumul național DN 15D miercuri după-amiază, în jurul roei 17.00, în localitatea Baratca. ”Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 31 de ani, din Piatra Neamț, conducea o autoutilitară pe direcţia Roman – Piatra Neamț, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat și a intrat într-un stâlp de electricitate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 47 de ani, pasageri aflați în autoutilitară. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă .

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.