Phil Grey în concert la Casa Veche

de | 24/03/2016 | Fără categorie

Sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 20:00, va avea loc primul party official ce va reuni două branduri notorii ce s-au manifestat timp de aproape 2 ani în București în Club ControlTransmission și Selected Works. Evenimentul este primul dintr-o serie de concerte și dj seturi (party // audiție) ce vor avea loc în următoarea perioadă la Casa Veche din Roman.

În urma mutării temporare a inițiatorului acestor branduri la Roman de la București (Berlin, Londra), Phil Grey (Silviu Dănăilă) a considerat că lipsă acestui tip de evenimente în zona Moldovei poate fi acoperită prin inițierea unei serii de evenimente ce va avea pontețialul ca în zona Romanului să atragă public chiar și din județele vecine Bacău, Iași, Suceava. Planul ambițios își propune în primul rând să încurajeze și promoveze artiștii locali și regionali cât și artiști din scena românească autohtonă cu rezidența în București, Cluj, Iași și alte orașe.

Transmission este prima manifestare autentică a curentului goth reprezentat muzical prin genurile post-punk, syntpop, shoegaze, post-rock, etc. Sub tutelajul aceastui brand se vor organiza și susține concerte din aria zonei de muzică alternativă.

Selected Works a luat ființa în urma destrămării duo-ului Electronic Society  reprezentat de Pand3lescu și Phil Grey. Selected Works a pornit ca o sursă de a promova și propaga imporntanța muzicii electronice atât autohtone cât și globale prin o serie de seri audiție / party cât și prin o serie de mixuri / podcasturi menite să alcătuiască un muzeu digital sau o galerie de artă digitală a muzicii electronice.

Transmission meets Selected WorksParty for Your Right to Fight va fi primul party dintr-o serie lungă în care accentul va fi pus pe partea dansabilă a culturii underground atât din zona alternativă cât și din zona electronică.

casa-veche-print-a3

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.