Câinele polițist Odek și conductorul lui premiați pentru profesionalism

de | 28/03/2016 | Fără categorie

Echipa formată din conductor agent șef adjunct Doru Cătălin Constantin și câinele polițist Odek a fost premiată, în cadrul manifestărilor ocazionate de Ziua Poliție Române și organizate la București.

Echipajul chinologic aparținând IPJ Neamț au fost premiați pentru rezultatele deosebite obținute în anul 2015, în cadrul activităților desfășurate cu câinele de serviciu. În această cursă au intrat 5 echipaje canine care au participat la cele mai dificile misiuni, cum sunt cele de căutare a persoanelor dispărute, de depistare a ţigărilor de contrabandă sau a drogurilor disimulate în locuri pe care infractorii le credeau de negăsit.

Alături de colegii din județele Iași, Timiș, Arad și București, echipajul nemțean a primit o diplomă și premiu, acordate de IGPR.

odek 1

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.