Viața la țară: doi șoferi prinși băuți la volan și unul cu permisul suspendat

de | 28/03/2016 | Fără categorie

În noaptea de 27/28.03.2016, polițiștii au identificat în trafic doi conducători auto ce se aflau sub influența alcolului, iar un tânăr a fost depistat conducând în timp ce avea permisul suspendat

  • Un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Tămăşeni, a depistat un tânăr de 20 de ani în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Același echipaj, în jurul orei 01:25, a mai depistat pe str. Dumbravei, din Tămăşeni, un bărbat de 43 de ani care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • În aceeași noapte, la ora 03:25, polițiștii Postului de Poliţie Cordun, aflându-se în serviciul de patrulare pe str. Progresului au depistat un tânăr de 23 de ani din localitatea, care conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influența alcoolului.

În toate cazurile, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii la regimul circulației pe drumurile publice.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.