Portrete pentru mame

de | 31/03/2016 | Local, Politică

Organizația de Femei a PNL Roman a făcut miercuri, 30 martie, o surpriză mai multor mămici din oraș. Doamnele liberale au luat desene pe care le-au realizat copiii pe parcursul lunii martie și le-au înrămat, înainte ca picturile celor mici să fie oferite în dar. Este vorba despre portrete ale mamelor sau ale altor femei importante din viața copilului, fiindcă în luna martie se sărbătorește ziua internațională a femeii. În total au fost 30 de portrete unicat, ce au fost dăruite tot  către atâtea mămici sua bunici.

”Ne-am organizat în fiecare lună cu câte o acțiune mare. Acțiunea de miercuri a avut la bază o activitate care s-a desfășurat pe parcursul întregii luni martie. Copiii prietenilor, vecinilor, ai cunoștințelor, ai colegilor, au fost invitați să creioneze portretul mamei, al bunicii, al mătușii. Avem și cazuri de portrete ale bunicilor, sunt foarte frumoase. Aceste portrete le-am adunat, le-am înrămat. Noi i-am premiat pe copii, toți copiii au primit dulciuri și diplome, iar mamele, mătușile și bunicile au primit în dar cadoul. Au fost câțiva copii la care am  văzut mână de artist. Câteva lucrări sunt, clar, vizate din spate de un artist. Au fost și mânuțe de trei-patru ani, vă spun sincer că una din cele mai sensibile lucrări este a unei fetițe de trei ani, care a creionat-o pe mamă în cercuri galbene, pentru că mama e o blondă veritabilă și a făcut o gură mare, până la urechi, roșie; semn, probabil, că e bucuroasă”, a afirmat Roxana Iorga, președintele Organizației de Femei a PNL Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.