Angajări din sursă externă: 80 de polițiști pentru județul Neamț

de | 03/04/2016 | Fără categorie

”Eşti o persoană onestă, ai o atitudine pozitivă, poţi relaționa ușor cu alte persoane, poţi să lucrezi eficient ca membru al unei echipe, dar să fii eficient şi în munca individuală, îți dorești să te perfecționezi în permanență, poţi să cântăreşti o situaţie şi să decizi asupra celui mai potrivit mod de acţiune, eşti pregătit să lucrezi în schimburi și să faci față unor situații care pot implica un grad de pericol fizic? Vino și alătură-te echipei Poliției Române. În perioada 04-08 aprilie, persoanele care doresc să participe la concursurile organizate, pot depune cereri de înscriere, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, din municipiul Piatra Neamț, str. Eroilor, nr. 16”.

Așa începe comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț, prin care se anunță că se caută 80 de polițiști din sursă externă. Aceste 80 de posturi sunt pentru agenți de poliție de ordine publică în mediul rural. Condițiile generale de înscriere sunt diploma de bacalaureat, permisul de conducere categorie B, condiția fizică – testată prin abdomene și cursă de rezistență – și pregătirea teoretică – testată prin examen scris tip grilă. Testul scris, tip grilă se va susţine pe data de 14 mai. Înainte de aceste probe, fiecare candidat va fi evaluat din punct de vedere medical şi psihologic

”După ce vei parcurge toate etapele de selecție (vei fi declarat ,,apt” din punct de vedere medical, fizic și psihic și vei trece de proba de evaluare a cunoștințelor teoretice), vei participa la cursul de inițiere în carieră și vei lucra ca agent de ordine și siguranță publică la secțiile de poliție din București, dacă ești din zona Capitalei sau la posturile de poliție comunale din județul tău. După șase luni, în care te vei afla în responsabilitatea unui coleg cu experiență, care îți va arăta ce presupune munca de poliție, vei susține un examen de definitivare. Din momentul în care ai promovat, beneficiezi de plata chiriei, a cheltuielilor de transport, iar în urma experienței acumulate poți candida pentru ocuparea unei funcții de șef de post de poliție sau poți deveni ofițer de poliție în urma susținerii unui examen. Îți spunem de la început că simpla înscriere la concurs nu te face polițist, pentru a fi colegul nostru este nevoie de multă muncă, responsabilitate și dăruire. Îți urăm succes și te așteptăm în rândurile noastre!”, se mai precizează în documentul IPJ Neamț.

Dacă sunteți interesați de localitățile în care este nevoie de polițiști, ce trebuie să învățați pentru examen sau care sunt baremele probei fizice, accesați acest link: https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-privind-organizarea-si-desfasurarea-concursului-pentru-ocuparea-unui-numar-de-1853-posturi-vacante-de-agenti-de-politie-prin-incadrare-din-sursa-externa-a-persoanelor-cu-studii-corespunzatoare-cerintelor-postului-si-care-indeplinesc-conditiile-legale-tematica-si-bibliografia

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.