Incendiu lângă livadă

de | 04/04/2016 | Fără categorie

Duminică după-amiază, la ora 15.22, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată pe un teren din comuna Pânceşti. La locul indicat s-au deplasat patru subofiţeri din cadrul Punctului de lucru Poienari cu o autospecială de stins incendii, constatând că ardeau vegetaţia uscată de pe malul unui pârâu din localitate şi crengile depozitate în aceeaşi zonă. Incendiul se propaga pe terenul înclinat şi exista riscul de a fi afectată o livadă. Pompierii au stins incendiul în limitele găsite. Au ars crengile şi vegetaţia uscată de pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri neprotejate corespunzător.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Document: Crește tariful la apă și canalizare

Tarifele pe care romașcanii le vor plăti pentru serviciile de apă și canalizare se vor majora, începând cu luna viitoare. “Cadoul de Paște” a fost votat de adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AquaNeamț...

Locuri de muncă în Roman

Direcția Locală de Ocupare a Forței de Muncă a făcut publice locurile de muncă disponibile la...

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca