A luat foc TIR-ul cu zahăr

de | 04/04/2016 | Fără categorie

Un TIR cu zahăr a luat foc, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.20. Incendiul a izbucnit pe strada Ștefan cel Mare. La locul indicat s-au deplasat 14 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars cabina autotractorului, o treime din prelata semiremorcii şi o cantitate de aproximativ o tonă de zahăr, din încărcătura totală de 22 de tone. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric.

Incendiul a izbucnit în timpul deplasării. Şoferul, cetăţean al Republicii Moldova, în vârstă de 45 de ani, a încercat să stingă incendiul cu două stingătoare. Văzând că flăcările se extind rapid de la motor spre întreaga cabină, a scos documentele din interiorul acesteia. În acelaşi timp, un poliţist aflat în zonă a anunţat evenimentul, prin apel la 112.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.