Hoț prins în Italia

de | 07/04/2016 | Fără categorie

O escortă formată din polițiști nemțeni și lucrătorii Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul IGPR au preluat, pe 31 martie, un bărbat de 32 de ani, din Gâdinți, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare european. Acesta a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, în seara zilei de 20 ianuarie 2007, în timp ce se afla într-un bar din localitatea Poienari, a sustras portofelul parții vătămate și le-a arătat celorlalți doi inculpați portofelul în care se afla suma de 990 de lei. Bărbatul a fost depistat de autoritățile italiene la data de 15 noiembrie 2015, fiind reținut și ulterior predat polițiștilor români, în vederea încarcerării.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.