Parcarea etajată, aproape gata

de | 07/04/2016 | Fără categorie

Parcarea etajată se va termina luna aceasta și va fi dată în folosință. Reprezentanții administrației locale susțin că vor să profite de vremea propice lucrărilor în aer liber și au dat dispoziție a se executa mai multe intervenții, mai ales în ceea ce privește asfaltări ori plombări. Printre obiectivele la care se muncește în această perioadă este și parcarea etajată de la Piața Centrală.

”Programul cu asfaltările să continue. Acum este făcută legătura dintre Progresului și Bogdan Dragoș pe Tinosului, Islazului este gata, urmează Primăverii, Mihai Viteazu și se pregătește Petru Rareș și Bucovinei. În jurul lui 15 aprilie va fi Aprodu Arbore, în jurul parcării nou-create, în așa fel încât undeva, în jurul datei de 20-23 aprilie să o putem inaugura, să o putem deschide pentru public”, a afirmat Ovidiu Bojescu, city-managerul Romanului.

Noua parcare va avea un sistem electronic, cu taxare în funcție de numărul de ore în care mașina este lăsată acolo. Seara, la această parcare accesul va fi gratuit. Parcarea etajată de la Piaţa Centrală este realizată de asocierea de firme romaşcane Modern Construct şi Contact Steel. Conform proiectului, vor fi construite 54 noi locuri de parcare, dintre care 28 la etajul construcţiei. Investiţia costă aproximativ 200.000 de euro şi este suportată integral din bugetul Direcţiei Administraţiei Pieţelor, Bazar şi Obor.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

7 Comentarii

 1. Avatar

  Macar de mai construiau un nivel deasupra si unul subteran, doar asa cred ca ar fi putut justifica 200.000 euro. Cand am votat in 2008 si in 2012 am crezut ca se va investi in locuinte pentru tineri si alte proiecte promise in campanie dar ce vad sunt doar investitii si schimbari absolut inutile cu costuri aberante… Ma bucur ca o sa plec din acest oras.

  Răspuns
  • Avatar

   Unde doriti sa va mutati?

   Răspuns
 2. Avatar

  Încă o dată banii se irosesc aiurea. Cu ce ne ajută pe noi atâtea parcări? Cu nimic.

  Răspuns
 3. Avatar

  Atatia bani pentru asta ?Aiurea !

  Răspuns
 4. Avatar

  Nu erau destule parcări? Cea mai proastă idee avută în a irosi niște bani cu care se putea face orice pentru tineri, ei sunt viitorul.

  Răspuns
 5. Avatar

  Cate se puteau face cu acesti bani.Era mai ieftin doar daca amenaja vehea parcare, si tot cam atatea locuri ieseau.

  Răspuns
 6. Avatar

  Bani risipiti

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Document: Crește tariful la apă și canalizare

Tarifele pe care romașcanii le vor plăti pentru serviciile de apă și canalizare se vor majora, începând cu luna viitoare. “Cadoul de Paște” a fost votat de adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AquaNeamț...

Locuri de muncă în Roman

Direcția Locală de Ocupare a Forței de Muncă a făcut publice locurile de muncă disponibile la...

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca