Planurile PMP Roman pentru alegerile locale

de | 07/04/2016 | Politică

Membrii organizației Partidului Mișcarea Populară din Roman și-au stabilit ținta pentru alegerile locale din luna iunie. Aceștia susțin că ar putea obține câteva mii de voturi de la cetățenii care se vor prezenta la urne. In punct de vedere procentual, target-ul este similar cu cel pe care PMP și l-a propus la nivelul județului Neamț.

”Tot ce pot să vă spun este că, din informațiile pe care le am, în Roman votează între 22.000 și, cel mai mult, 29.000 de cetățeni cu drept de vot. De obicei, la alegerile locale, prezența la vot este mai mare. Deci, putem să considerăm un 28.000 – 29.000 de votanți. Fiecare partid își face niște calcule, iar noi ne propunem un scor de 10-12%, ceea ce ar însemna undeva, în jur de 3.000 de voturi; 3.000 de voturi înseamnă o medie de 70 de voturi pe secție de votare”, a afirmat Constantin Iancu, președintele PMP Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.