Primarul din Tămășeni, acuzat că a venit beat la serviciu

de | 08/04/2016 | Fără categorie

Un bărbat din Roman, care a mers vineri dimineață la Primăria Tămășeni pentru a întegistra un contract, a ajuns să sune la numărul de urgență 112. Acesta a spus că primarul era băut încă înainte de ora 9.00. Omul recunoaște că avut un conflict mai vechi cu șeful administrației locale din Tămășeni, dar spune că nu din acest motiv l-a reclamat, ci pentru faptul că l-a văzut sub influența lui Bachus.

„Am mers să înregistrez un contract la Primărie și m-am dus, apoi, în biroul lui să îi arăt cât am cheltuit din cauză că nu a vrut să soluționeze totul pe cale amiabilă. Când ne-a văzut, a ridicat tonul și ne-a spus să ieșim afară. În momentul ăla când s-a ridicat de pe scaun, vă spun sincer că aproape m-am înverzit de danful ăla, de mirosul ăla de băutură pe care-l avea. Și i se împleticea limba-n gură. Eu nefiind băutor nici măcar de o bere simt mirosul la băutură imediat. Am sunat la 112 și la Prefectură, fiindcă că eu cred că nu e normal să vii băut la serviciu”, a afirmat Marius Pătrăuceanu.

Subprefectul Gheorghe Neculae a confirmat că a discutat cu reclamantul, dar că această situație nu poate fi rezolvată de Prefectura Neamț. ”Este de competența Poliției, noi avem doar o relație de colaborare cu administrația locală, acestea nu se subordonează nouă”, a declarat Gheorghe Neculae.

De cealaltă parte, primarul acuzat susține că totul este un act de răzbunare. ”A făcut scandal, pur și simplu nici nu înțeleg de ce a făcut scandal pentru că nu are niciun fel de dreptate. Dar omul…. nu pot…. n-am cum să mă exprim că omul n-are niciun fel de dreptate. A venit Poliția, dar nu a făcut testul de alcool, fiindcă eu eram în Primărie, nu eram la volan”, a zis Ironim Andrici, primarul comunei Tămășeni.

Prin urmare, cât de treaz a fost primarul la prima oră a dimineții nu știe nimeni. Dar cert este că același primar, în decembrie 2015, a căzut cu capul de o dală de beton. Atunci, oamenii legii au stabilit că acesta consumase alcool.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

3 Comentarii

  1. showman

    Ce mesaj sa las fratilor?Ca pe langa hot a devenit di alcolist? Nu m-ar mira ca intr-o bunazi sa-l vedem si drogat.Politia? Ce sa-i faca politia daca e toata la ordinele lui! Dupa primar ,si comuna! Eu sper ca intr-o zi sa vina DNA -aul si peste el ca prea mult si-a batut joc de aceasta comuna si prea mult a profitat de ignoranta oamenilor!

    Răspuns
  2. ISZABA KAUSHNER

    PRIMARUL CARE VINE BEAT LA SERVICIU, ESTE SI CEL MAI CORUPT PRIMAR DIN JUD. NEAMT. A INSELAT COLEG DE SERVICIU,VADUVE, ORFANI S-A JUDECAT CU O BATRANA DE PESTE 90 DE ANI. IN COMUNA DOMNESTE HAOSUL PROVOCAT CHIAR DE EL. SUNT SUTE DE CASE FARA AUTORIZATIE, NU RESPECTA NICI O LEGE,..OAMENII NU AU FOST PUSI IN POSESIA TERENURILOR CONFORM LEGII. ITI IMPUNE SA-I VINZI TERENUL SI DACA REFUZI, TE LASA FARA TEREN,ITI ANULEAZA TITLUL DE PROPRIETATE..IN COMUNA SUNT MULTE PERSOANE CARE NU POT IESI DIN INDIVIZIUNE PENTRU,CA PRIMARUL REFUZA SA-I PUNA IN POSESIE DESI AU TRECUT 25 ANI DE LA APARITIA ”LEGII FONDULUI FUNCIAR” CAND SE VOR TREZI OAMENII DIN COMUNA TAMASENI LA REALITATE,CRED CA IL LINSEAZA !!!.

    Răspuns
  3. STELA MIRONESCU

    Primarul com. Tamaseni este cel mai corupt PSD-ist. din Jud Neamt. IRONIM ANDRICI SI CAND ERA SECRETAR PCR LA UZINA DE TEVI ROMAN, ERA CEL MAI MARE CHIULANGIU…

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.