Candidații din cadrul proiectului „PSD îți dă puterea”

de | 09/04/2016 | Politică

PSD Roman și-a desemnat candidații din cadrul proiectului ”PSD îți dă puterea”. La nivelul municipiului Piatra-Neamț, a municipiului Roman și a orașului Tîrgu-Neamț este vorba despre câte cinci persoane care vor intra pe lista pentru Consiliul Local.

Prezentarea persoanelor care au fost selectate în cadrul acestui proiect s-a făcut în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc sâmbătă, la Piatra-Neamț și la care au participat președintele PSD Neamț, dar și candidații partidului pentru funcția de primar în cele trei orașe.  ”Am încercat să schimbărm modul de abordare de a face politică. dacă, până acum, partidele politice prezentau o listă de candidați comunității și acea listă trebuia votată, noi am venit cu un proiect în care am spus: Nu. Comunitatea trebuie să propună oamenii pe care vrea să-I susținen noi pentru consiliile locale. Și după cum bine vedeți și dumneavoastră proiectul a fost implementat, a aut succes și nu pot decât să mă bucur”, a afirmat deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

PSD 1

”Au fost multe propuneri, din care am selectat 20-25 de potențial candidați, iar apoi am alescei mai potriviți candidați. Sunt plăcut surprins de componența listei, de faptul că în toată lista sunt oameni bine pregătiți și că se îmbină tinerețea cu experiența. Doresc ca acești colegi ai mei să fie consilieri locali activi și să înțeleagă rolul unui consilier local”, a spus Gheorghe Oprea, candidatul PSD pentru Primăria Roman.

Cele cinci persoane de pe lista consilierilor PSD pentru Consiliul Local Roman sunt: juriștii Iuliana Năstase-Onu și Bogdan Ursu, arhitectul Daniel Vasiliu și profesorii Lilia Erimia și Radu Curpăn.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.