La Săbăoani, polițiștii au prins (iar) un conducător auto băut

de | 11/04/2016 | Fără categorie

Polițiștii Postului de Poliție Săbăoani și-au făcut un obicei din a patrula în weekend, noaptea, și nu o singură dată s-a întâmplat să oprească conducători auto ce s-au urcat la volan după ce au băut.

De data aceasta, în noaptea de 09/10.04.2016, în jurul orei 03.15, aflându-se în serviciul de patrulare intercomunală pe strada Orizontului, polițiștii au oprit în trafic un bărbat de 34 de ani, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Roman, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.