Geoană vine la Roman

de | 14/04/2016 | Politică

Liderul Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, vine la Roman sâmbătă, 16 aprilie, la ora 17.00. Mircea Geoană se va întâlni cu membrii și simpatizanții de partid la restaurantul hotelului Roman Plaza.

Motivul pentru care Mircea Geoană va ajunge la Roman este acela că va prezenta echipa PSRO pentru Primăria municipiului Roman. Dacă sâmbătă se va afla și lista pentru Consiliul Local, acum se știe că persoana care va candida din partea PSRO pentru funcția de primar este Camelia Duca, om de afaceri și actor amator în cadrul trupei de teatru ”Dan Alecsandrescu”.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Document: Crește tariful la apă și canalizare

Tarifele pe care romașcanii le vor plăti pentru serviciile de apă și canalizare se vor majora, începând cu luna viitoare. “Cadoul de Paște” a fost votat de adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AquaNeamț...

Locuri de muncă în Roman

Direcția Locală de Ocupare a Forței de Muncă a făcut publice locurile de muncă disponibile la...

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca