Șantajiști sub control judiciar

de | 14/04/2016 | Fără categorie

În urma unei acţiuni a polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, organizată împreună cu polițiștii ieșeni, în ziua de 12 aprilie, doi bărbați de 29 și 40 de ani și o femeie de 23 de ani au fost depistați pe raza localității de domiciliu, în comuna Grajduri, județul Iași, și au fost preluați pentru audieri, aceștia fiind bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni.

Totodată un alt bărbat de 38 de ani, din Vaslui a fost depistat și preluat de polițiști pentru a fi audiat în aceeași cauză. Toi aceștia sunt bănuiți că în data de 4 martie, pe fondul unor conflicte mai vechi, ar fi săvârșit infracțiunile de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate față de o tânără de 21 de ani și o minoră și infracțiunea de șantaj față de o femeie de 34 de ani, din comuna Horia.

Persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunilor au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, iar, mercuri, instanța de judecată a dispus faţă de aceştia măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.