Încă un candidat pentru Primărie: Victor Barcan

de | 14/04/2016 | Politică

Victor Barcan, patronul restaurantului ”Corabia” din ștrandul Roman, este candidatul UNPR pentru Primăria municipiului Roman. Cel care a făcut primul pas către relația dintre Victor Barcan și partidul politic condus la nivel județean, de Liviu Bumbu, a fost chiar candiatul.

”Avem vulnerabilități foarte mici și puține în zona Romanului. Avem un candidat solid, serios, la Primăria Roman. Este domnul Victor Barcan. Are o echipă foarte serioasă, au lansat și un ziar, se numește ”Progresistul nemțean”. Dumnealui a fost președinte la ALDE. S-ar părea că atitudinea de-acolo n-a fost constructivă, ne-a căutat, am purtat discuții și suntem bucuroși și onorați să avem un om de calitate care, sincer vă spun, merge într-un ritm foarte accelerat”, a afirmat senatorul Liviu Bumbu, președintele UNPR Neamț.

Propunerea UNPR Pentru Consiliul Județean (CJ) este actualul vicepreședinte al CJ Neamț, Daniel Vasiliu-Moise. La Primăria municipiului Piatra-Neamț va candida Aurelia Simionică; aceasta a demisionat din PSD săptămâna trecută.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.