Cățel salvat de pompieri

de | 18/04/2016 | Fără categorie

Duminică după-amiază, la ora 17:40, pompieri romașcani au fost solicitați, prin apel la numărul de urgență 112, să salveze un căţeluş aflat într-o fântână secată, situată la aproape un kilometru de satul Miron Costin, comua Trifeşti.

”La locul indicat s-au deplasat doi subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială FRAP, cărora li s-au alăturat alţi doi pompieri aflaţi în timpul liber, unul din municipiul Roman şi celălalt din satul Miron Costin. Un pompier, asigurat de ceilalţi militari şi echipat cu aparatul de respirat, a coborît în făntâna cu adâncime de aproape 26 de metri şi diametru de 80 de centimetri”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Misiunea a fost un sucees, iar patrupedul a fost scos la suprafață în scurt timp.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.