Dezbatere publică pentru sensul giratoriu de la Dedeman

de | 18/04/2016 | Fără categorie

Primăria municipiului Roman a publicat luni, 18 aprilie, ”Intenția de elaborare a planului urbanistic zonal pentru amenajarea sensului giratoriu la intersecția DN2 cu strada Plopilor”. Inițiatorul acestei dezbateri publice este Consiliul Județean și se propune studierea ”zonei adiacente intersecţiei DN2 cu strada Plopilor, pentru amenajarea unui sens giratoriu care să ofere siguranţă şi accesibilitate conducătorilor auto”.

Cetățenii sunt invitați să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a planului urbanistic zonal în perioada 18 aprilie – 2 mai. Persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului este arhitectul şef al municipiului Roman, Ana-Maria Alexe. Observaţiile sunt necesare pentru elaborarea planului urbanistic. Răspunsul la observaţiile transmise va fi pus la dispoziţia publicului până la data de 9 mai.

Un alt pas pentru construirea acestui sens giratoriu a fost făcut în luna martie, când consilierii locali au aprobat primirea unei donații de la Dedeman – o suprafață de 695 de metri pătrați, necesară realizării investiției.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.