Pietonalul Ștefan cel Mare, din nou la licitație

de | 18/04/2016 | Fără categorie

Ultimul tronson din Pietonalul Ștefan cel Mare a fost scos la licitație din nou, după ce firmele care au câștigat licitația în 2014 au abandonat lucrările, iar contractul a fost reziliat prin acordul părților. Acum, administrația locală vrea să continue lucrările și pentru tronsonul dinspre BancPost.

Firma sau firmele care vor câștiga licitația vor trebui să-și asume repararea si completarea pavajului, să facă reparații generale la jardiniere, să finseze treptele, să realizeze un sistem nou de evacuare a apelor pluviale și să refacă accesul secundar. Valoarea estimată a contractului, în cuantum de 4.340.623,22 lei fără TVA, include și suma de 389.430 lei, reprezentând lucrări diverse și neprevăzute, în procent de 10% din valoarea aferentă lucrărilor. Câștigătorul licitației va trebui să termine lucrările în cel mult 12 luni de la începerea acestora.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

2 Comentarii

  1. Mădălin

    Dacă a vrut să facă ceva, de ce nu a și terminat acel ceva și s-a oprit?

    Răspuns
  2. Andreea

    Daca incepeti o treaba, ar trebui sa o si terminati. Nu sa abandonati munca.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.