Copilă accidentată de un tractor

de | 19/04/2016 | Fără categorie

Un copil a fost rănit într-un accident rutier, iar șoferul a fugit de la fața locului. Totul s-a întâmplat luni seară, în jurul orei 20:00, în comuna Horia, pe strada Nuntașilor. ”Din primele cercetări se pare că, în jurul orei 18:50, în timp ce un bărbat de 36 de ani, din Horia conducea un tractor agricol pe strada Nuntaşilor, a acroşat cu colţul stânga spate al utilajului agricol o minoră de zece ani, care mergea pe o bicicletă, din sensul opus de mers al tractorului. După producerea accidentului, victima s-a deplasat împreună cu mama sa la domiciliu, iar conducătorul tractorului a părăsit locul accidentului fără a anunţa organele de poliţie despre producerea acestuia”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Accidentul de circulaţie a fost sesizat de mama minorei, după ce aceasta a fost preluată de o ambulanţă pentru efectuarea investigaţiilor medicale. În momentul depistării, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de până în 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.