Clubul Copiilor, cu porțile deschise

de | 20/04/2016 | Fără categorie

Clubul Copiilor din Roman a fost vizitat, în câteva zile, de sute de copii. Instituția a avut mai multe zile ale porților deschise, astfel că elevi din toate școlile au putut vizita ateliere de creație. Totul a fost organizat în cadrul săptămânii ”Școala Altfel: Să înveți mai multe, să fii mai bun”.

”Am desfășurat activități altfel, atât petru copiii noștri, cât și pentru ceilalți copii. Astfel, noi am organizat, în zilele de luni, marți și miercuri, în intervalul orar 12.00 – 14.00, săptămâna și zilele porților deschise. Au pășit pragul instituției noastr un număr impresionant de copii din municipiul Roman, au avut ocazia să vadă colegi de-ai lor cum lucrează la cercurile la care s-au înscris. Cred eu că reușit acțiunii a fost deplină și, pe această cale, aș vrea să mulțumesc tuturor conducerilor instituțiilor de învățământ din Roman pentru că ne-au promovat pe noi și rezultatele noastre”, a afirmat Ilie Boloca, directorul Clubului Copiilor Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.