Un șef de la Primărie a încurcat serviciul

de | 21/04/2016 | Administrație, Local, Politică

Domnul Maricel Benchea, șeful Serviciului competiții sportive al Direcției Club Sportiv Municipal (CSM), din cadrul Primăriei Roman, era joi dimineață, la ora 9.00, la un eveniment politic. Nu este nicio greșeală de etică din partea domnului Benchea, întrucât dumnealui nu este funcționar public, ci are calitatea de personal contractual. Dar acțiunea politică la care a fost prezent domnul Benchea a avut loc în timpul programului, adică în intervalul de timp în care dumnealui ar fi trebuit să desfășoare activități exclusiv în interesul Direcției pe care o coordonează, salariul pe care domnul Benchea îl primește fiind din bani publici.

Cum domnul Maricel Benchea a fost admis pe acest post cu 95,5 puncte, ne exprimăm speranța că este vorba doar despre o eroare, cauzată de obișnuința domnului Benechea de a fi de ajutor partidului. De asemenea, sperăm ca șeful administrației locale să fie informat despre această chestiune și să impună aceeași vigilență ca și în cazul celorlalți angajați, pentu ca și noua Direcție să funcționeze la fel de bine ca celelalte servicii, direcții și compartimente ale Primăriei Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

6 Comentarii

 1. Avatar

  Nu este o noutate . Toți sau majoritatea angajaților primăriei sunt ” sus puși” politic domnului primar.

  Răspuns
 2. Avatar

  Nu e nimic nou aici

  Răspuns
 3. Avatar

  Oameni fara demnitate,sa va fie rusine.

  Răspuns
 4. Avatar

  Nimic nu ma mai surprinde la acesti oameni…rusine.

  Răspuns
 5. Avatar

  Suntem deja obijnuiti ! Nu ne mai surprinde cu nimic!

  Răspuns
 6. Avatar

  Rusine!

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca