A dat peste biciclist și a plecat

de | 22/04/2016 | Fără categorie

Joi, 21 aprilie, în jurul orei 13.30 la intersecţia drumului comunal 52 cu drumul comunal 54 din comuna Cordun a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unui biciclist, conducătorul auto părăsind locului accidentului. Victima, un bărbat de 42 de ani din Cordun, a sesizat poliția despre producerea accidentului la orele 19.30, când au fost mobilizate mai multe echipaje pentru identificarea autorului. În urma activităţilor informativ operative desfășurate, conducătorul auto a fost identificat și depistat pe raza comunei Gherăești, în jurul orei 21.00.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce bărbatul de 55 de ani, din Gherăești, conducea o autoutilitară pe DC 54, ajuns la intersecţia „în cruce” cu DC 52, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului oprire, a pătruns pe drumul prioritar şi a accidentat bărbatul de 42 de ani, care circula pe bicicletă dinspre Pildeşti spre Săbăoani. După producerea coliziunii, biciclistul s-a ridicat de pe carosabil şi i-a spus conducătorului de autovehicul implicat în eveniment că acuză dureri la umăr, însă acesta a părăsit locul faptei fără a sesiza organele de poliţie şi nici serviciul de ambulanţă. Victima s-a deplasat la domiciliu, ulterior solicitând transportul cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Roman. La momentul depistării, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, reținându-i bărbatului permisul de conducere.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.