Când se deschide ștrandul și cât costă intrarea

de | 22/04/2016 | Fără categorie

Ștrandul municipal Roman este programat a se redeschide la mijlocul lunii mai. Autoritățile locale vor ține cont de vreme și promit surprize frumoase. Viceprimarul Lucian Micu a spus că se fac pregătiri pentru ca ștrandul să fie gata pentru cei dornici de o baie și de relaxare.

”Am luat ca și target ziua de 15 mai dar, după sărbătorile pascale, vom urmări evoluția vremii, astfel încât să fixăm cât mai precis această dată de deschidere a noului sezon. Din punctul nostru de vedere, cred că avem timp suficient să organizăm toate activitățile pe care ni le-am propus. Mai mult decât atât, am reușit, în toamna anului trecut și în primăvara acestui an, să realizăm și un sistem de irigație pentru spațiul verde, cu puț propriu, pentru scădea costurile cu apa”, a afirmat Lucian Micu.

Autoritățile au în plan ca ștrandul să fie și mai ofertant vara aceasta, printr-un număr mai mare de șezlonguri, dar și prin amenajarea altor facilități. ”Am extins segmentul de plajă, am achiziționat 500 de șezlonguri și de umbrele noi, lucrăm în această perioadă și la un teren de volei pe nisip, pentru a oferi noi atracții romașcanilor, se lucrează la sectorul de agreement, acolo unde dorim realizarea acelei piste de role pentru pasionații și iubitorii acestui sport”, a adăugat Lucian Micu.

Tariful de intrare in incinta ştrandului, aprobat de consilieri în ședința de joi, 21 aprilie, este mai mic față de cel de anul trecut. Acum, toată lumea va avea acces la șezlonguri și tariful va fi unic, diferențierea fiind făcută doar de ziua din săptămână. Astfel, pentru a intra în ștrand, va trebui să plătim 10 lei pentru, intervalul luni-joi, și 15 lei, pentru intervalul vineri – duminică. Se menține reducerea tarifului cu 50% pentru copii și pensionari și intrarea gratuită pentru copii sub trei ani și persoanele cu handicap.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

2 Comentarii

  1. gaby

    bun asa ..doar ca anu trecut plutea raia cu desavarsire in bazinu mare…trebuie lucrat mai bine la purificarea apei..

    Răspuns
  2. Cristina

    Vesti minunate!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.