Romașcanul Ștefan Buzdugan impresionează la „Românii au talent”

de | 22/04/2016 | Fără categorie

Ștefan Ciprian Buzdugan a încântat jurații de la ”Românii au talent”, vineri seară, cu o partitură de Mozart. Ștefan Buzdugan a fost aplaudat în picioare de Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, după cele câteva minute în care a cântat la pian. Ștefan a primit patru de ”Da” și va merge în etapa următoare a competiției. Tânărul romașcan este elev al Școlii de Artă ”Sergiu Celibidache” din Roman și are, la doar 15 ani, un palmares impresionant, cu premii naționale și internaționale. Tânărul pianist este îndrumat de profesoara Lia Voinea.

La ediția anterioară a emisiunii difuzate de ProTv a convins jurații o altă tânără din Roman. Diandra Bancu a cântat o reinterpretare a melodiei ”Lie, ciocârlie”.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Cristina

    Bravo!!!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.