Candidat „surpriză” la Primăria Roman

de | 25/04/2016 | Politică

Luni, 25 aprilie, cu scurt timp înainte ca Biroul Electoral Municipal să-și termine programul, George Norocel Harabagiu, un jurnalist din Piatra-Neamț, a depus candidatura, din postura de independent, pentru funcția de primar al municipiului Roman.

George Harabagiu are buletin de Roman doar de săptămâna trecută și nici nu a făcut o campanie publică de strângere a semnăturilor de susținere pentru candidatura sa, astfel că noul candidat reprezintă o surpriză pentru mulți romașcani.

George Harabagiu a fost, în trecut, condamant pentru șantaj prin presă. El a fost mulți ani jurnalist la 1TV Neamț, apoi a fost printre cei care au contribuit la înființarea televiziunii Giga TV. Licența de emisie a Giga TV este obiectul unui dosar al DNA, dosar în care sunt trimiși în judecată Gheorghe Ștefan, Viorel Hrebenciuc, Laura Georgescu și Narcisa Iorga.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Ovidiu Rudea

    Platforma program a lui Pinochio: construirea unui port cu ieșire la Marea Neagră, în loc de găleți vor fi date în plic bilete de loto cu numerele caștigătoare în duminica alegerilor, operații gratuite de implant de silicon pentru doamnele peste 70 de ani, cozonac cu rahat fără cozonac pentru toată lumea…

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.