PNL schimbă candidatul la Trifești

de | 25/04/2016 | Politică

PNL Neamț a decis schimbarea candidatului pentru funcția de primar al comunei Trifești. Mihaela Isciuc a fost prezentată drept candidat al PNL pentru comuna de lângă Roman atât la evenimentul de lansare a candidaților, ce a avut loc la Piatra-Neamț în prezența liderilor liberali Alina Gorghiu și Vasile Blaga, cât și la un eveniment care a avut loc la Trifesti, la care au participat liderii județeni ai PNL, dar și Lucia Varga, președintele Organizației de Femei a PNL.

„A fost o decizie de comun acord pe care am luat-o împreună cu doamna Isciuc. Ea va fi unul dintre consilierii județeni ai PNL în Consiliul Județean. Candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Trifesti este domnul Dan Lupu”, a afirmat deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț. Acesta a precizat că noul candidat are sprijinul Mihaelei Isciuc. Fostul candidat la Primăria Trifesti a spus că va emite un comunicat de presă în cursul zilei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.