Bărbat tâlhărit de adolescenți

de | 27/04/2016 | Fără categorie

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat patru tineri cu vârste între 16 și 17 ani, toți din Roman, care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în seara zilei de 23 aprilie, în jurul orei 22.00, în timp ce persoana vătămată – un bărbat de 52 de ani – se îndrepta spre domiciliu, pe puntea peste râul Moldova, l-ar fi deposedat prin violenţă de un telefon mobil.

Totodată, anterior acestei fapte, aceștia i-ar fi sustras bicicleta, pe care bărbatul a lăsat-o la intrarea într-un bar din municipiul Roman. Polițiștii au luat măsura reținerii tinerilor pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt şi tâlhărie calificată, urmând ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.