Până în iunie, studiu pentru policlinică

de | 27/04/2016 | Fără categorie

Autoritățile locale vor să realizeze cât mai repede proiectul privind reabilitarea policlinicii. Săptămâna trecută, reprezentanții Spitalului s-au întâlnit cu ceilalți proprietari care dețin spații în acest imobil, pentru a vedea care este varianta legală de întocmire a proiectului. Aceasta ar fi prima investiție majoră făcută la policlinică, după construcția clădirii.

”Am avut o întâlnire cu toți cei care funcționează în momentul de față în policlinică. Știți că policlinica are spații în care funcționăm și noi, cu anumite specialități și anumite cabinete, sunt spații private, sunt spații care au fost cumpărate, sunt spații concesionate de diverși utilizatori în activitatea sanitară. Și mai sunt spații care sunt transferate cu folosință gratuită către diverse instituții, cum ar fi Direcția de Sănătate Publică, Centrul de transfuzie, Medicina Legală și așa mai departe. Se intenționează reabilitarea termică a policlinicii și, totodată, modernizarea interioară a rețelelor de termie, de căldură, pentru a crea, atât un aspect plăcut dar și, în același timp, și funcțional, și condiții normale, pentru ca pacienții să aibă, într-adevăr, un spațiu adecvat în momentul în care vin la consultații”, a afirmat Leonard Achiriloaei, director economic al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

O nouă întâlnire între reprezentanții instituțiilor care au spații în policlinica Roman va avea loc în luna iunie. Atunci se va putea discuta pe baza unui studiu de fezabilitate, studiu la care se lucrează în această perioadă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.