Acțiune caritabilă a PNL Roman

de | 28/04/2016 | Fără categorie

Reprezentanții PNL Roman au dăruit peste 100 de pachete cu ajutoare tot atâtor persoane din oraș. Această acțiune este de tradiție pentru PNL și are loc în preajma marilor sărbători, indiferent dacă e an electoral sau nu. Persoanele care au primit ajutor din partea membrilor PNL au fost selectate de liberali. Tot aceștia i-au adus pe oameni la sediul partidului și i-au condus înapoi acasă, după ce fiecare a primit câte o sacoșă cu produse alimentare.

„Și în acest an, și de aceste sărbători, ca de fiecare dată, de Crăciun și de Paște, încercăm să aducem o clipă de lumină, o clipă de veselie, de bucurie, în sufletul celor care, așa cum spunea, poetul, sunt mai triști ca noi. Încercăm, așadar, prin acest proiect pe care l-am avut mereu eu, împreună cu echipa mea, să putem să îi ajutăm pe cei mai necăjiți, pe cei care au o nevoie, pe cei care poate sunt singuri, pe cei cărora poate nimeni nu le deschide ușa sau nimeni nu le spune o vorbă bună, că astăzi, în Joia mare, să fim alăuturi de ei, să-i sprijinim; și mulțumesc pe această cale întregii echipe, mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această acțiune. Astăzi, peste 110 pachete au fost făcute pentru a-i sprijini pe acești oameni; șapte produse, de diferite tipuri, au fost puse în aceste pachete, sperăm să le fie în ajutor, cu ele pot să-și asigure o măsuță de Paște, așa cum își dorește fiecare”, a afirmat Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.