Dacă îl vedeți, sunați la 112

de | 03/05/2016 | Fără categorie

Sâmbătă, 30 aprilie, în jurul orei 9.00, dispeceratul Poliţiei orașului Târgu Neamţ a fost sesizat despre faptul că un bărbat de 45 ani, din Târgu Neamţ a plecat din data de 25 aprilie de la domiciliu şi nu a mai revenit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că numitul Mărian Vasilică a plecat de la domiciliu în data de 25 aprilie, în jurul orelor 9.00, fiind văzut ultima dată pe raza orașului Târgu Neamț.

În momentul dispariției, sus-numitul era îmbrăcat într-un trening de culoare albastră și purta o şapcă de culoare gri. Semnalmente persoanei dispărute: înălţime1,82 m, greutate 75 kg, păr de culoare şaten, ochi căprui, iar ca semn particular are o pată roşcată pe partea dreaptă a gâtului. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea persoanei, fiind sesizate și posturile de poliție învecinate.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.