Peste 150 de amenzi date de Paște

de | 03/05/2016 | Fără categorie

Pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, în perioada Paștelui, conducerea IPJ Neamț a dispus ca aproape 600 de poliţişti să acţioneze, suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele artere județene, pentru ca cetățenii să petreacă sărbătoarea Învierii Domnului în siguranță.

În perioada 30 aprilie – 2 mai, pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 152 de sancţiuni, în valoare de circa 50.500 lei, dintre care 51 de sancţiuni privind nerespectarea normelor prevăzute de Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 92 de sancţiuni contravenţionale, fiind reținute 23 de permise de conducere de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 17 pentru conducere cu viteză excesivă, iar cinci pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. doru

    Felicitari pentru aceasta interventie, domnilor politisti…poate asa stam si noi linistiti, macar de sarbatori, stiind ca va faceti datoria si copii nostrii pot sa se joace linistiti in strada.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.