Țigări de contrabandă la Gâdinți

de | 03/05/2016 | Fără categorie

În vinerea mare, în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna s-au sesizat din oficiu şi au depistat în flagrant un bărbat de 29 de ani, din Săbăoani, în timp ce transportat cu un autoturism țigări susceptibile a proveni din contrabandă. Polițiștii au oprit autoturismul condus de acesta pe DN15D, în afara localităţii Gâdinţi, iar în urma controlului efectuat, în portbagajul mașinii au fost găsite 50 de cartuşe de țigări, fără timbru fiscal de provenienţă.

Cele 500 de pachete, respectiv 10.000 ţigarete, fără timbru fiscal de provenienţă, au fost confiscate până la finalizarea cercetărilor. Polițiștii continuă activitățile de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la doi la șapte ani.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.