Expert Forum te vrea observator la alegerile locale

de | 04/05/2016 | Mișcare Civică, Politică

Pentru a putea deveni observator electoral EFOR trebuie să ai peste 18 ani, să nu ai drepturile electorale interzise și să nu faci parte dintr-un partid sau formațiune politică. Expert Forum va organiza un seminar de pregătire înaintea legerilor iar în timpul alegrilor observatorii vor primi asistență și vor avea acces la o aplicație on-line prin care se pot raporta neregulile.

Activitatea nu este remunerată fiind una de natură voluntară și pe care inroman.ro o încurajează. Cei interesați vor primi adeverință de practică.

Pentru a te înscrie, te rugăm să completezi formularul de pe pagina web EFOR cât mai curând, www.expertforum.ro/observator. Odată înscris vei primi toate informațiile suplimentare, inclusiv formularul care atestă faptul că nu ești membru/ă al vreunul partid politic. Mai multe observații puteți obține aici.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.