Programul zilelor Romanului: Zdob și Zdub va cânta la Roman

de | 04/05/2016 | Fără categorie

Trupele Zdob și Zdub și Sarmalele Reci vor concerta la Roman, anul acesta, cu ocazia zilelor orașului. Administrația locală nu a terminat în totalitate programul zilelor Romanului, dar în ceea ce privește artiștii cre vor cânta la Roman, aceștia vor fi următorii:

  • joi, 19 mai, va fi o seară dedicată muzicii populare, vor concerta Viorica Macovei, Ștefan Enășel și Laura Haidău.
  • vineri, 20 mai, vor urca pe scenă artiști de muzică populară și muzică lăutărească, ”Va veni cunoscutul artist moldovean, foarte îndrăgit și cu o mare popularitate – Ion Paladi. Vor mai cânta Lorena, o cântăreață mereu prezentă pe posturile de televiziune cu specific, Marius Găianu și Silvia Semeniuc”, a afirmat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman;
  • sâmbătă, 21 mai, va fi un concert de muzică simfonică – seara ”Sergiu Celibidache”. În deschidere vor concerta copii de la Școala de Artă ”Sergiu Celibidache”, premianți la nivel regional, național și internațional. Ulterior, seara va continua cu un spectacol susținut de orchestra Filarmonicii ”Mihail Jora” Bacău. Autoritățile speră ca vremea să fie prielnică pentru ca aceste spectacole să se desfășoare în aer liber.
  • duminică va fi un nou spectacol, atunci urmând a urca pe scenă Sarmalele Reci și Zdob și Zdub. ”Cred că e o formație care e foarte îndrăgită de tineri. Va fi pentru prima dată în municipiul nostru, nu ne-a fost simplu să o aducem”, a precizat Laurențiu Leoreanu.

Programul complet al evenimentelor dedicate zilelor municipiului va fi făcut public cel mai târziu săptămâna viitoare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Sandu

    Cat costa Zdob si Zdub si Sarmalele Reci?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.