Lucrări la rețele de apă și canalizare

de | 05/05/2016 | Fără categorie

Compania județeană ApaServ va începe să lucreze, prin terți, la mai multe rețele de canalizare și apă din oraș. Este vorba de înlocuirea unor rețele vechi,lucrările urmând a începe în câteva zile. Una dintre investiții, începută joi, 5 mai, cu fonduri din bugetul operatorului regional de apă este pe strada Iasomiei. Este vorba de înlocuirea rețelei de canalizare.

”În primă fază, astăzi am predat amplasamentul pentru strada Aleea Iasomiei, unde se va realiza canalizare pe o lungime de 205 metri; mâine,în jur la ora 10.00 se va preda amplasamentul pentru celelalte lucrări: Dr. Ghelerter – în care vom înlocui rețeaua de apă pe o lungime de 130 de metri, Petrodava – tot rețea apă, pe o lungime de 235 de metri –, dar și Aleea Revoluției și Aleea Iasomiei, rețea de apă, pe 456 de metri liniari. Termenul de execuție este de 60 de zile. Noi sperăm în maxim o lună să finalizăm aceste contracte”, a afirmat Bogdan Curcudel, reprezentantul Regionalei Est ApaServ.

Acestea nu sunt singurele lucrări pe care compania ApaServ le va realiza anul acesta, din bugetul propriu. Un alt lot de lucrări se află în procedură de licitație.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.