Tâlhari din Tămășeni prinși la București

de | 10/05/2016 | Fără categorie

O echipă operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani s-a deplasat în municipiul Bucureşti luni, 9 mai, unde a depistat doi tineri de 20 și 24 de ani, ambii din Tămășeni, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii au fost sesizați în ziua de 12 aprilie despre faptul că, în ziua anterioară, în jurul orei 23.00, persoane necunoscute au pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat de 85 de ani, din Tămăşeni de unde au sustras suma de 3.060 lei şi mai multe file CEC, prin amenințare și folosirea violenței. În urma investigațiilor și a activităților de cercetare penală desfășurate s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea faptei, însă acestea au părăsit imediat județul, fiind localizate și depistate ulterior.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, un alt tânăr de 19 ani din Tămășeni este bănuit că ar fi participat la săvârșirea infracțiunii prin asigurarea perimetrului comiterii faptei. Polițiștii au luat măsura reținerii celor trei tineri pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați instanței de judecată competente cu propunere de arestare preventivă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.