Infractor găsit în căruță

de | 13/05/2016 | Fără categorie

Polițiștii Secţiei nr. 7 de Poliţie Rurală Sagna, aflându-se în executarea atribuţiunilor de serviciu, au identificat pe raza comunei miercuri, 11 mai, în jurul orei 12.30, un tânăr de 21 de ani, din Doljești, în timp ce se deplasa pe DJ 207 D cu o căruță.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că pe numele tânărului este emis un mandat de executare a pedepsei de trei ani de închisoare, de Judecătoria Roman, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. In fapt, în noaptea de 4 spre 5 septembrie 2014, inculpatul, împreună cu alte două persoane, au lovit în mod repetat persoana vătămata cu pumnii și picioarele peste corp, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale. Polițiștii au reținut persoana, pe care au escortat-o la Penitenciarul Bacău, pentru a fi încarcerată.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.