Dosar penal pentru lucrări pe Republicii

de | 15/05/2016 | Fără categorie

Polițiștii romașcani au întocmit dosar penal pe numele unei societăți comerciale care efectua lucrări pe bulevradul Republicii, fără a avea autorizațiile legale. Un participant la trafic a fost cel care a reclamat autorităților situația.

Vineri după-amiază, el a spus oamenilor legii că la intersecția străzii Anton Pann cu bulevardul Republicii se derulează o lucrare pe șosea care nu este semnalizată corespunzător. O echipă a Poliței Rutiere Roman s-a deplasat la fața locului și a început verificările cu privire la societatea care efectuează lucrările și pentru a vedea în ce măsură acele lucrări sunt legale.  ”În urma controlului efectuat s-a stabilit că societatea executantă a lucrării nu deţine autorizaţie de construire emisă de administratorul drumului public şi aviz emis de către Poliţia Rutieră. Prin urmare a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea unor lucrări de construire, modificare, modernizare a drumului public, fără autorizaţie de construcţie eliberată în condiţiile legii, faptă pedepsită cu închisoarea de la șase luni la trei ani sau cu amendă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

lucrare bulevardul Republicii 2

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.