Tânără din Dulcești, dispărută de acasă

de | 23/05/2016 | Fără categorie

Sâmbătă, 21 mai, în jurul orei 15.00, polițiștii Secţiei de Poliţie Dulceşti au fost sesizaţi despre faptul că minora Adochitei Cosmina Codrina, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că în aceeași zi, în jurul orei 11.00, minora s-a deplasat în apropierea locuinţei, cu pretextul de a duce gunoiul la tomberon și nu s-a mai întors acasă.

Aceasta ar fi fost văzută ultima dată pe raza localității Dulcești, în compania unui tânăr. Semnalmente: 1,65 m înălțime, 55 kg greutate, păr șaten , ochi căprui. La momentul dispariţiei, tânăra purta pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastră, o bluză de trening de culoare mov, un tricou alb și era încălțată cu adidași de culoare gri.

Poliţişti de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea tinerei. Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorei sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – apelul de urgenţă, ori numărul de telefon 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.