Minora dispărută fugise cu un bărbat

de | 29/05/2016 | Fără categorie

Minora din Dulcești s-a întors acasă. După ce mai multe zile instituțiile statului au fost puse pe drumuri, iar părinții nu știau ce s-a întâmplat cu fiidca lor, sâmbătă, 28 mai, Cosmina Codrina Adochiței, în vârstă de 15 ani, a revenit la domiciliu. Aceasta a plecat de acasă în data de 21 mai, fiind dată dispărută de mama acesteia, fiindcă a adolescenta zis că se duce să ducă gunoiul, dar nu s-a mai întors.

Din verificările efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulceşti, s-a stabilit că, în această perioadă, minora s-a deplasat pe raza comunei Mitreni, județul Călăraşi, împreună cu un bărbat de 37 de ani, cu care are o relație consimțită, fără a spune acest lucru părinţilor.

Polițiștii au demarat cercetările pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de act sexual cu un minor. Adolescenta are acasă un copil de câteva luni.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.