Tâlhărit pe malul Moldovei

de | 29/05/2016 | Fără categorie

Un bărbat de 54 de ani, din Icușești a sunat la dispeceratul Poliției Roman sâmbătă, 28 mai, anunțând că a fost tâlhărit și că i s-a furat  sumă de bani. La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de ordine publică care, în urma verificărilor efectuate, a depistat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, un tânăr de 19 ani.

Suspectul a fost depistat pe malul râului Moldova, în apropiere de poligonul auto. Din primele cercetări s-a stabilit că, în jurul orei 11.00, persoana vătămată se deplasa pe aleea care traversează fostul poligon auto, moment în care a fost acostat de tânăr, care l-a bruscat şi lovit cu pumnul în spate, apoi i-a sustras din buzunarul pantalonilor suma de 10 lei. Tânărul a fost reținut 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.