Actualizare avertizare meteo cod portocaliu și avertizare hidrologică cod roșu

de | 03/06/2016 | Fără categorie

Institul Național de Meteorologie a emis o actualizare a avertizării cod portocaliu. În intervalul 03.06 ora 11.00 – 04.06 ora 08.00, în județul Neamț precum și în județele Bacău, Vaslui și parțial Vrancea, precipitațiile vor depăși local 50l/mp și izolat 80l/mp.

În același timp, Institutul Național de Hidrologie si Gospodărire a Apelor a emis avertizare cod roșu pentru râurile Siret, Moldova, Bistrița și Trotuș din bazinele hidrografice din județul Neamț. Fenomenele vizate sunt: scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de apărare..

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.