A vrut să curețe poiata și era să dea foc la casă

de | 09/06/2016 | Fără categorie

Miercuri după-amiază, la ora 17.37, dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, că a izbucnit un incendiu la o bucătărie de vară din municipiul Roman, strada Progresului. La locul indicat s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, constatând că ardea o porţiune din acoperişul casei.

Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia acoperişul, construit din astereală din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ şase metri pătrați, şi s-au degradat un perete al construţiei şi tavanul din rigips pe aceeaşi suprafaţă. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii închise; proprietarul a folosit o făclie pentru igienizarea împotriva paraziţilor din adăpostul pentru animale, de care este lipită bucătăria de vară.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.