Pune-i o întrebare ambasadorului SUA în România

de | 13/06/2016 | Fără categorie

De la sosirea în România, ambasadorul SUA, Hans Klemm a participat la numeroase evenimente culturale şi a călătorit în diverse regiuni ale ţării pentru a promova parteneriatul strategic România-SUA şi a se întâlni cu cetăţeni români.

Marţi, 14 iunie 2016, între orele 15:30 şi 16:30, ambasadorul Hans Klemm îi invită pe români la o discuţie online despre priorităţile sale în calitate de ambasador  al SUA în Romania, prietenia SUA-România şi schimburile culturale şi educaţionale dintre cele două ţări. Discuţia va avea loc pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Bucureşti: https://www.facebook.com/events/580158138818680/.

Dacă aveţi întrebări referitoare la subiectele menţionate, le puteţi adresa pe pagina evenimentului atât înainte, cât şi în timpul discuţiei online, iar ambasadorul Hans Klemm vă va răspunde personal.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.