Ce vor face Asaftei și Dulamă la CJ Neamț

de | 11/07/2016 | Fără categorie

Președintele Ionel Arsene a delegat atribuții vicepreședinților Consiliului Județean (CJ) Neamț. Conform dispoziției semnate de Ionel Arsene, vicepreședintelui Ion Asaftei îi revine coordonarea activității Direcției investiții, transporturi și infrastructură județeană, cea a Serviciului Public Salvamont Neamț, coordonarea activității societăților Drupo și Troleibuzul – la care Consiliul Județean este acționar – și coordonarea activității desfășurate pentru asigurarea, potrivit competențelor legislativului și în condițiile legii, a cadrului necesar pentru furnizarea serviciilor publice de interes județean, în domeniile: poduri și drumuri publice, servicii comunitare de utilitate publică de interes județean.

Vicepreședintele Laurențiu-Cristinel Dulamă va coordona activitatea arhitectului șef, emițând, în această calitate, avizele și autorizațiile ce se impun, potrivit legii, în competența de aprobare a președintelui Consiliului Județean Neamț. Mai coordonează activitatea Direcției de Administrare a Parcului Național Ceahlău, a Centrului Militar Județean Neamț, a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Petrodava“. În baza aceleiași dispoziții emise de către președintele Ionel Arsene, el mai coordonează activitatea desfășurată de instituțiile de cultură și artă de interes județean de sub autoritatea legislativului nemțean – Complexul Muzeal Județean Neamț, Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ și Teatrul Tineretului, activitatea din centrele școlare pentru educație incluzivă și, nu în ultimul rând, coordonează activitatea din Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț și din Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae“ Roman. Laurențiu Dulamă mai este responsabil și de coordonarea activității desfășurate pentru asigurarea cadrului necesar furnizării serviciilor publice de interes județean în domeniile educație, sănătate, cultură, tineret, sport și culte.

Am delegat mare parte dintre atribuții către vicepreședinții Consiliului Județean Neamț pentru că este firesc să lucrăm în echipă, să acoperim toate problemele din instituție și să aibă fiecare dintre noi sarcini clare și responsabilități, de care să se ocupe continuu, pentru a nu exista niciun fel de sincope. Fiecare dintre colegii mei vicepreședinți, tot prin dispoziție,are dreptul legal de a aviza și a confirma «bunul de plată» pentru facturile din domeniile de care răspunde și nu în ultimul rând va putea primi orice alte sarcini delegate ulterior acestei dispoziții. Le garantăm nemțenilor că reprezentăm o majoritate care își asumă responsabilitatea în acest mandat, care va lucra doar pentru binele cetățenilor și care nu îi va dezamăgi pe locuitorii județului Neamț“, a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.