A furat-o din service și a „parcat-o” în șanț

de | 13/07/2016 | Județean

Lucrătorii Secţiei nr. 3 Poliţie Săbăoani s-au sesizat din oficiu marți, 12 iulie, cu privire la faptul că pe strada Traian, din afara localităţii Tămăşeni, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Cu ocazia cercetării efectuate la faţa locului, s-a constatat faptul că un bărbat de 27 ani a sustras, fără drept, un autoturism dintr-un service auto situat în curtea unei locuinţe din localitate, pe care l-a condus pe strada Traian pe o distanţă de aproximativ 1,2 km, iar din cauză că nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe partea stângă a sensului de mers, avariind autoturismul. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere anulat. Suspectul este cercetat pentru săvârșirea de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice având dreptul de a conduce anulat.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.