Bucătărie de vară facută scrum

de | 15/07/2016 | Rural

O familie din satul Slobozia, comuna Boghicea, a rămas joi, 14 iulie, fără o parte din agoniseala de o viață, din cauza focului. Un incendiu a izbucnit la bucătăria de vară a gospodăriei. Pompierii au foat alertați în jurul orei 13.19 despre faptul că arde bucătăria de vară. ”La locul indicat s-au deplasat nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. La sosirea pompierilor militari, cinci membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi zece localnici acţionau pentru localizarea incendiului, care cuprindea şi o porţiune din acoperişul casei. Pompierii au stins incendiul în limitele găsite, după operaţiuni ce au durat o oră”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Au ars bucătăria de vară, cu suprafaţa de nouă metri pătrați, şi o porţiune de aproximativ 15 metri pătrați din acoperişul casei. Cauza probabilă a incendiului a fost coşul de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.